Zorginstellingen

Umbra Professionals is een intermediair in de zorg met een uniek Christelijk karakter. We stellen de belangen van onze klanten altijd voorop en bieden goede zorg met een menselijke en betrokken houding. Diverse zorginstellingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en Utrecht werken al samen met Umbra Professionals.

Als intermediair zorgt Umbra Professionals voor de verbinding van ZZP’ers in de zorgsector met zorginstellingen. De ZZP’ers zijn bijvoorbeeld verzorgenden of verpleegkundigen. Deze betrouwbare en bekwame ZZP’ers zetten wij in bij uw zorginstelling. Uiteraard hebben zij de juiste opleidingen en kwalificaties, ervaring en kennis van zaken. Ook sociale vaardigheden staan bij ons hoog in het vaandel. Onze zorgprofessionals zijn ZZP’ers die uw identiteit, visie en beleid hanteren in de zorg. Zij maken zich uw waarden en normen snel eigen. De verpleegkundigen in ons bestand beschikken over diverse specialismen.

Graag verbinden wij ook voor uw zorginstelling ZZP’ers met zorgvragers. Voor zowel ad hoc diensten als voor structurele oplossingen kunnen Umbra Professionals u van dienst zijn.