Wat vraagt Umbra Professionals van jou als ZZP’er?

Kwaliteit en betrokkenheid staan bij Umbra Professionals hoog in vaandel. Dit vragen we uiteraard ook van onze zorgprofessionals. Als zorgprofessional vorm je een belangrijke schakel binnen het zorgproces. Zelfstandigheid, professionaliteit, flexibiliteit en alertheid zijn nodig bij het vervullen van de zorgvraag. Bij Umbra Professionals is het belangrijk dat je naast het leveren van goede zorg ook zorg draagt voor het welzijn van de cliënten van onze opdrachtgevers.

Als flexwerker in de thuiszorg bied je zorg aan daarvoor geïndiceerde, zelfstandig wonende klanten en/of gezinnen. Dit doe je vanuit individuele zorgplannen met als doel de sociale redzaamheid te bevorderen. Je signaleert gezondheidsproblemen, je ondersteunt bij verzorgende taken (zoals wassen en aankleden) of voert zelfstandig werk uit.
Een belangrijk onderdeel van je werk vormt de communicatie met de cliënt en met andere hulpverleners. Door het voeren van gesprekken en door aandachtig te luisteren, kun je de zorgvraag optimaal vervullen. Het is essentieel dat je hierbij het vertrouwen uitstraalt en dat je de zorghandelingen op de een goede manier uitvoert.

Als flexwerker bij revalidatiecentra en ziekenhuizen bied je zorg aan patiënten. Je hebt niet alleen met de patiënt te maken maar ook met kinderen, partners en families. Uiteraard vinden wij binnen deze zorginstellingen kwaliteit en professionaliteit belangrijk. Specialismen zijn we dan ook als een vereiste.

Vanzelfsprekend beschik je over de juiste diploma’s voor verzorgende of verpleegkundige en heb je ervaring in de zorg. Ook heb je een BIG-registratie (indien van toepassing voor jouw functie) en ben je bereid om op verschillende afdelingen te werken. Een flexibele inzetbaarheid, leergierige instelling en het tonen van initiatieven zijn een pre. Verder ben je uiteraard communicatief vaardig en kun je goed zelfstandig werken.

Je maakt je de identiteit van een organisatie snel eigen en past je aan aan de daar geldende waarden en normen. Je maakt graag deel uit van een team. Het bijwonen van cliëntenvergaderingen en teamoverleggen is voor jou geen probleem.

Heb jij hart voor de zorg en passie voor mensen?
Wil jij zelf bepalen wanneer je werkt?

Solliciteer dan en wordt een Umbra Professional!